Ben Ashaari banyak membantu

8:44 PM

Selamat malam semua ! hek3 hari nie Qiela rasa sngt2 gembira, sngt2 teruja, sngt2 lahh xterkata ! Alhamdulillah, Allah dah janjikan setiap kesusahan dipenghujung nye pasti ada kegembiraan ! And yes sewaktu dah nak patah semangat, muncul sesuatu yg sngt2 TAK dijangka ! Alhamdulillah :)



*boleh click pada gambar utk tumbesaran ye*


Kome nampak x ape yg cube Qiela sampai kan ? Ya Allah, sumpah xsangka Abg Ben baca tweet Qiela selama nie, mmg Qiela tau Abg Ben nie follow semua follower die. TAPI xsangka sampai tahap mcm nie. Alhamdulillah Abg Ben bnyk bantu naik kan trafic Qiela walaupun status nye dgn sngt ringkas ! Terbukti follower2 kesayangan Abg Ben nie bnyk ! hahaha


Simple sngt2 kan ? Tak perlu pun kata2 ppower ! Haaa lps je dari tu, Ya Allah ! Happy benau sbb trafic naik mendadak even yg join GA tu xseberapa. Alhamdulillah dgn rezeki Allah utk kite ! Lps je Abg Ben post mcm tu and he said ....


Terus lelaju bukak belog, hamekk ekauu. Sekali tgk masuk blog tu bebelas org dok menapak! Okay batak kejap sbb sebelum nie TAK penah plak sampai mcm tu. Qiela mmg biasa dulu join segmen2 Abg Ben, and sbb2 Qiela ramai follower nie pun sbb segmen2 tu. Tak sangka lagi sekali Abg Ben bnyk membantu !



Dan yg part paling menarik nye !! Siapa sangka, blogger sepemes Abg Ben yg Qiela sanjung dgn cara2 penulisan die, isi cerita yg padat tu boleh follow blog picisan mcm blog Qiela nie ! Ya Allah, seriously mmg Qiela TAK jangka sngt2 ! Kalau korng lahh, mcm mimpi je kan ? Alahaii ^___^


Tu haa bukti nye ! Follower Qiela yg ke 404 ialah Abg Ben Ashaari, hehe seriously masa tgk tu. Dok gosok2 jugak mata nie, beno ke tipu ke. Mcm tak caye sngt ! Maaf entry nie terjadi panjang ! Hew3 yelah maklum lahh tgh teruja ! Sampai dinner tolak ketepi dulu.

TERIMA KASIH BEN ASHAARI !!

Jutaan terima kasih kpd Abg Ben sbb sudi follow blog nie dan sudi bantu mempromote GA Qiela yg xseberapa tu ! Selalu selalu lah jenguk dah tegur cara Qiela ye ! :D

And tq to my follower ! Semoga mendapat rahmat dariNya :)




You Might Also Like

5 COMMENT

  1. Abang Beng banyak bantu yuyu dalam berbelog. banyak dia ajar yuyu :)

    ReplyDelete
  2. untungnya.. hehe jeles jap.. : D singgah sini dan follow blog awak..

    ReplyDelete
  3. terima kasih semua ! terima kasih terima kasih ^__^

    *sampai xtau nak ckp ape dah :))

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D