Happy New Year 2017 !

8:40 AM

Assalamualaikum and hai everyone.

Image result for 2017

Tik tok tik tok dah masuk tahun 2017. Cukup pantas masa berlalu, sekejap sangat rasa dah tahun baru. Soalan cliche bila tahun baru ni, haruslah AZAM seseorang yeddak ? Psssst azam tahun lepas dah tercapai ke belum korang tu ? Kalau belum korang forward ke tahun baru atau korang tinggal je azam tu ? *kesian azam kene tinggal*

Insya Allah tahun ni berazam untuk jadi lebih matang dan berfikiran terbuka. Almaklum lahh umur pun makin bertambah, perangai pun kena lahh semakin matang. Kalau dibawak perangai zaman remaja tu, sesuatu sangat.

Ouhh btw nak cerita kes pembukaan tahun baru 2017 ni. Alhamdulillah everything when smoothly, He finally keluarkan hajat utk masuk meminang dengan papa and yes papa terima dengan hati terbuka. Bukan main tau papa interview si dia, hahahaa sampai ketaq lutuitt.Dari semua segi papa tanya hal dia. Ehh yelahh nak ambik anak dara dia sebagai suri, kene check all the background kann ? Just to make sure hidup anak dia terbela.

Selesai satu bab. InsyaAllah tak lama lagi #HazriQielaJourney will be. Okayy korang, jom kongsi apa azam korang 2017 ni. Mampu dicapai atau tidak ?

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D