Vit C Allure Beauty TERBAIK !

11:36 AM

Assalamualaikum and Hai


Hari ni nak kongsikan keajaiban yang berlaku pada diri sendiri. *keajaiban lahh sangat*

Okayy nak start cerita dari awal-awal dulu lagi. Tak dinafikan Qiela salah seorang manusia yang sangat mudah terpengaruh dengan lambakan testimoni testimoni produk yang mencanak naik. Tak kiralah dari segi produk kecantikan ke, pakaian ke, dalaman ke. Semua testimoni testimoni ni buat Qiela terpengaruh yang amat sangat. Tapi yang paling ketara ofcos lahh testimoni kecantikan kulit.

sebelum mencuba apa apa skincare

Silih ganti produk produk kecantikan yang Qiela guna, yelahh masa tu zaman tak ada twitter untuk tau informasi produk produk tempatan. Ouhh yes Qiela try produk tempatan ye bukan produk drugstore. Al maklum lahh sejenis manusia yang mudah terpengaruh. Sampai satu tahap, masa tu bulan November 2015. Allahu jerawat mencanak naik bertubi tubi. Rasa nak menangis pun ada.

teruknya lahai kulit muka. kusam + jerawat + parut tu

Orang orang sekeliling semua perasan apesal muka naik banyak sangat jerawat. Masa tu tak ada kata kata yang boleh sedapkan hati pun. Iyelahh nak kata apa, salah sendiri sebab guna produk yang merosakkan kulit muka. Padan muka diri sendiri. hahahaha

Nak dijadikan cerita, Qiela mmg dah lama follow Irine Nadia sejak zaman sekolah lagi. Dari zaman blogger sampai ke sekarang zaman anak tiga Qiela mmg follow Irine. Tahniah Irine baru lepas deliver baby boy. Ada satu kali tu Irine up post pasal Vit C Allure Beauty ni, as usual Qiela mmg mudah terpengaruh but this time Qiela kena betul betul careful. Lama jugak Qiela buat research sana sini, nak tgk keberkesanan vit c ni. Alhamdulillah semua positive feedback. Yelahh kalau dah Irine boleh review mcm tu kan ? Takkan dia nak menipu,

Tapi agak lama jugak keputusan nak dibuat utk consume Vit C ni, yelahh dah trauma dahh sbb muka dah semakin teruk. Jerawat baru semua kering jadi parut, even lahh Qiela tak usik pun sampai sudah. It just too bad masa tu, rasa confident dlm diri dah tak ada.

Alhamdulillah, after consume Vit C Allure Beauty muka Qiela semakin okayy. But not fully okayy sebab yelahh parut kan susah nak pudar. Baru 2 botol Vit C muka dah semakin cerah, kulit muka pun jadi lembut and warna jadi sekata. Memang nampak sangat perubah yang ketara after consume 2 botol Vit C.



Biar lahh gambar yang berbicara yeee. Alhamdulillah Qiela jumpa product yang boleh pulihkan kulit muka ni. Tak sabar nak tunggu semua parut hapus dr kulit muka. Yelah kesian asyik merana je. Oraitee siapa yang nak order Vit C Allure Beauty ni, korang boleh dapatkan dekat Facebook atau Instagram diorang. Mana tau kot korang mengalami benda yang sama macam Qiela kan ?

Sedikit info dan kelebihan serbuk Vit C Allure Beauty ni untuk rujukan korang sebelum nak mencuba dan beli :-

-merawat jerawat dan jeragat
-memudarkan bekas parut hitam jerawat
-melembutkan kulit
-pori makin mengecil

As for now 31/10/2016
Alhamdulillah kulit beransur pulih, parut jerawat dah tak ketara. Kalau naik jerawat pun seketul dua je dan masih boleh handle. Make up pun xperlu heavy utk tutup parut2 yang ada. Just pakai bedak 2way cake then jalan. Sekarang Qiela pergi kerja pun tak pakai apa2 kecuali lipstick. Okayy harapnya entry kali ni berguna utk korang yg alami kulit bermasalah disebabkan oleh Local Product.

Harapnya wanita diluar sana hentikan segala produk yang korang pakai tanpa kelulusan KKM. Sayang kulit muka kita tu ditonyoh dengan produk berkimia. Mula mula pakai mmg peloles habis, tapi bila dah stop penggunaan, tunggu lahh esok lusa semua jerawat anak beranak duk atas muka tu.

Untuk orang Ipoh dan sekitar, boleh contact Akak ni utk pembelian. Qiela COD dari akak ni je and dah kasi testimoni tu. hehehee

Instagram @allurebeautyperak

Whastapp 012 4770504


Pinjam gambar dari google ni *kredit owner*

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D