Wedding Nawrah

9:39 PM


Assalamualaikum

Seorang sahabat politeknik dulu dah pun selamat menjadi isteri org. Im so happy babe. Im happy dapat pegi majlis kau and raikan sama2 even tau kau akan sibuk punya. Tapi kami pun menyibuk sama. Hahaa neway selamat pengantin baru Nawrah dan Adam!!



Ingat lagi time study dulu, kita rapat sejak sem4 kan ? Sejak kita praktikal sama2 dekat TM dulu. Hahahaaa aku suka kwn dengan kau sebab nya kau mendorong aku utk jadi kurus dan cantik ! Dari kau ngan syiera lah aku belajar nak buh bedak selalu, pi surau makeup bagai. Dari kau jgak lah aku dpt semangat utk pi gym nak kurus wehh. Seronok gila time tu ! Lepas abis keje pi gym kat UTC ipoh tu. gigih tau !

Tup tup skrg kau dah pun kawin dengan adam. Padahal masa becinta bukan main lagi. Hahaaa okayy tak nak bebel panjang. Jom cuci mata tgk gmbr2 kami.







Banyak gmbr lagi. Tapi xkan nak jamu semua. Hahahaaa okayy sehingga berjumpa lagi.



You Might Also Like

1 COMMENT


  1. Hi Qiela, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D