Kerja

1:54 AM

Assalamualaikum.


Entah ada ke tidak lagi pembaca blog nie. Bersawang sangat dah jadinya. Berbulan bulan bz kerja and tak ada masa utk menghadap belog yg dah bersawang nie. Huaaaa *nangis bucu katil*

Nak cerita apa ye ? Entah lahh, life alhamdulillah semua baik baik sahaja. Tak ada masalah yang sukar. Kerja semua okayy cuma penat lah. Sebab kerja menunggu. Menunggu customer utk dilayan. Alhamdulillah gaji pertama hari tu dah start cari harta. *harta lah sangat*

Berbulan bulan menganggur. Siapa tak teruja dapat gaji pertama kan ? Tapi maklum lah gaji tak besar. Sempat belanja ahli keluarga je dan reward utk diri sendiri dengan 'iPhone 5'. Setelah sekian lama mengimpikan kembali utk menjadi iUser nie. After iPhone 4 zaman belajar dulu ranap.

Sekarang baru ku tahu penat nya mencari rezeki. Tak boleh bayangkan macam mana papa boleh mencari rezeki utk 3 org anak seorang diri. Sekarang baru nampak beban nya dah tak seberat dulu since tinggal adik je yg masih belajar. But still masih mengeluarkan duit utk perbelanjaan lain. Papa is my hero forever. Okayy till we meet again guyss


*psst next entry nak cerita pasal wedding sahabat politeknik*




You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D