PTSS, Arau

11:13 AM


Assalamualaikum, terdetik nak jugak update hidup dekat PTSS nie.

       Tak tau PTSS tu apa ? pegi google sendiri boleh ? hahaha okayy saje melawak kejap, PTSS stand for Politeknik Tungku Syed Sirajudin, Arau perlis. Sebulan kene duduk sini utk program pentauliahan profesional (3p). So dah seminggu nie not bad lahh. Even bnyk giler merungut kan. iyelahh spe dah merana ke sini mesti tau keadaan PTSS nie mcm mana, semput ohoiii......

       Lagi 3 minggu nak hadap muka 6 org budak kelas kat sini, kompem. lagi 3 minggu dah nak balik tempat asal akan berjurai air mata mcm air paip lagi. Huaaa sedia ke aku nak lepaskan dorang ? Mampu ke nak stand alone lps nie ? Selama nie pun aku bergantung dengan dorang je kalau kat ipoh tu. Huaaaa jgn buat sedih wehhh, tak sedia mende lagi nak lepaskan korang.

       Bakal merindui setiap detik bersama, selamnya. Assalam ....



You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D