Review : Self Heating Sauna Mask

11:26 AM


Bertemu kita dilain rancangan, muahaha :D

Okay today as a public holiday *bosan oii* den nak review sikit.
Sikit jelah erkk ? haha product nie mmg den guna lahh.
kalau tak mcm mana nak yakinkan pengguna lain kan ? hehe

Self Heating Sauna Mask <------ *apekebendenye tu ?



hahaha jgn risau jgn risau mehh aku nak cerita sedikit serba serbi
pasal Mask nie. huaaa actually aku baru je pakai. okay BARU !

But yet nak buat jugak review sbb aku rasa best ! Best knp kah ?
hahha sbbnye kan kan... Korng dah penah pakai ? Kbai aku kuno :P
Bukan kuno tapi saje xnak beli *ehh pun boleh

Okay2 back to the story, nak habaq mai nie. Ce korng pakai mask nie.
Ce try ce try, syokk oii. Aku jadi teruja lebih. haha

Yelahh bila korng apply mask nie kat atas perut ehh muke. Korg mesti rase syok !
Tak caye ? jom pegi watsons, beli lah tak mahal pun.
Anggaran rm5 lebih sikit lahh, tapi beli due die ckp tambah singgit.
So aku dengan pantas berlari dan mengambil lagi satu. Keh3
Yelahh time tu aku suh akak aku blanje, muehehe :D

okay2 melalut ! pagi tadi aku try sapu, sbb mlm smlm terlupe.
Ya Allah lps je 5saat aku sapu atas muke, mmg die Sauna abis lahh.
Syokk gilerrrr wei ! Self Heating nie, yelahh tetambah dengan cuaca
Ala ala nak suruh aku tdo tdo tdo nie.

hahaha lps seminit aku nampak mcm die jadi cair2.
Aku rasa minyak muke aku keluar kot, cair abis lahh.
Sbb masa apply xde lahh cair gitu, dah kata oil control.

Sbnrnye muke aku nie bukan lahh bnyk sngt minyak nye, Tak teruk tapi saje.
Saje nak cube memandangkan kolagen rumpai laut dah abis stock.
Skrg tgh order baru, yg aku perasan muke jadi fresh bila pakai mask nie !
Seriously tak tipu, jadi lembut pun ade aku rasa. hiks2 :D

Nahh nak kongsi serba sedikit :

Formula ini bertindak menghangatkan ketika menyentuh kulit. Diperkaya khusus dengan clay dan zinc mask ini berfungsi untuk menanggalkan kotoran dan sebum untuk membersihkan pori-pori dan menghaluskan tekstur kulit. Kuilt akan terasa bersih, tidak berminyak dan segar selama 7 hari.
hehe sekian Wassalam
yang melaporkan Qiela Azman *ehh




You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D