Review : Blog yang diedit

9:47 AM



Today baru berkesempatan nak menulis di ruang yg amat aku rindu.
Acewahh Qiela nak bergedik kat sini pehal ? haha well rindu nak menulis pepanjang.
As last entry ritu dah ckp Qiela tgh edit blog org kan ?

Yelahh xde yg kesah pun pasal tawaran Qiela ritu *Sedih*
Hahaha tapi seriously, nie lahh blog pertama yg Qiela edit sampai 2minggu oii.
Tak penah2 lahh Qiela mengedit sebegitu lama aihhh.

Tak pe sbb tempahan xbnyk pungggg, haha *sedih*
Actually boleh je nak siap awal, tapi sbbnye banyak giler template Qiela xberkenan.
haha Sendiri buat sendiri tak suka. tah pape kau nie Qiela. -___-

Nahh review sikett okay ? Sesambil korng terjah jom lerr like page2 yg ade :)

Header, menarik tak ? :D

Bahagian sidebar. 
Bahagian footer post and footer blog :)

Comel je banner nie, hikss ^__^
Ini watermark, comel ayu sopan :)
Click gambar untuk tumbesaran okay ^___^


Heee amacam ? Geram sungguh dengan blog yg aku edit nie.
lawoooo sngt ! Hahaha sweet sour semua ada, hikss ^__^

Okayy ape tunggu lagi, jom pegi terjah blog shop nie okay ?


Heee okay moh cerita pasal aku plakk, Skrg tgh sibuk nak siapkan report LI.
Blom report besaq tu lagi, baru report kecil kecilan yg utk hari2 dgn mingguan.
Huaaa lect dtg pantau dalam bulan 3 tapi gelabah tak hengat !

Skrg dah minggu ke 10 aku berlatihan industri. Pejam celik je aihh.
maknanya lagi 10 minggu dekat TM nie. Huaaa cepatnye lahaiii :)

Okay panjang tak panjang jugaklahh kan entry kali nie ?
Panjang ke ? haha aku rasa tak pun, kbai abaikan. hikss ^__^

Selamat berjumpa dilain rancangan dan hiburan #Ehh haha :)




You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D