Kolagen Rumpai Laut ...

9:44 AM

Hari nie nak bercerita pasal produk yg aku pakai hasil jualan rakan sendiri.
hehehe Bantu membantu berniaga apa salahnye kan ? Dlm masa yg sama dpt manfaat yg sangat lahh bagus.

Korang dah baca post title kan ? hehe korang tau pasal Kolagen nie ?
Semulajadi okayy, no need nak beli produk mahei2 yg student mcm aku xmampu !
Weii seriously aku ckp IT"S A GOOD PRODUCT !

Nak tau knp ? Sbb nye dlm masa sehari dah boleh rasa kesan die kat diri sendiri.
Aku bukan tipuuuu okay ! Serious talk *buatmukaserious* !


Kalau korang search kat google belambak ckp pasal kebaikan kolagen semulajadi nie.
Mu xcye ? haa pegi lahh tnye pakcik google sendirik, kihh kihh kihhh ^__^

Okay aku nak kongsi serba sedikit kesan positive yg aku dpt dari mkn dan pakai kolagen nie selama 3hari *termasuk hari nie lah*

#1 - Senang nak melawas, aku jenis susah nak melawas pagi2. Tp lps mkn kolagen nie, setiap pagi ke toilet melawas dgn seronok *maap nak setory bnde jijik plak* 
#2 - Senggugut aku hilang. Okay yg nie mmg payah weii, sbb dulu aku penah senggugut sampai xbangun ! Yg aku peghati kan, lps mkn kolagen nie senggut aku hilang, sikit pun xde. Weii tak tipu kot ! Serious talk lagi nie, hahha *Muke Excited plak* ^__^ 
#3 - Muka jadi putih. Haa ini aku nampak perubahan sikit lahh, jadi lebih bermaya even baru pakai 3hari. Sapu kan sebelum tdo tak pun sebelum pegi keje. Hahaha *kengkadang lupa nak sapu waktu nak tdo* 
#4 - Kulit tak kering. Ini plak, fmly aku nie jenis berpenyakit kulit tau. Yg aku perasan, kulit aku dah xbpe nak kering mcm dulu. Yelahh aku practical duk lam ofis kan ? So kulit mmg kering woiii ! Pakai losyen tak jalan. Huaaa nasib ade kolagen rumpai laut nie :)

Haaa mengkome mcm mana ? percaya tak semua cerita aku diatas ? Even aku baru pakai 3hari, bnyk yg aku dah dpt kan ? Tak sabar aku nak tunggu sebulan !
Yelahh kalau sebulan lagi bagus kesannye !

Murah weii, murah dari semua produk ! Kome mana nak dapat produk murah ginie.
Meh aku nak kongsikan sikit pasal kebaikan Pure Marine Collagen nie :)


  • 100% SEMULAJADI TANPA BAHAN CAMPURAN & BAHAN KIMIA
  • RAHSIA KEJELITAAN KULIT MASYARAKAT CINA & JEPUN
  • 10001 KHASIAT UTK KECANTIKKAN & KESIHATAN
  • KANDUNGAN COLLAGEN 10 KALI GANDA LEBIH BAIK DARI SUP SIRIP YU (RM300 1 MANGKUK) & SUP SARANG BURUNG LAYANG-LAYANG


Korang tak percaya lagi ? Suka hati, tapi bagi aku produk nie cukup bagus !
Result die kemain cepat !

hehe smlm aku promote dekat akak aku, terus die setuju nak beli.
Dan dah dpt pun stocknye, cepat je ngan kwn aku nie.
Spe2 rasa nak kan ? Pegi lahh try beli. Hikssss ^__^

Dekat aku korng boleh jugak order, inbox je dekat FB den okay ? *TolongMenolong*
Atau pun inbox dekat empunya bisness nie, Syiera namanya :)


Serupa sikit lahh dgn kwn aku jual nie :)

Okayy lahh, lain entry aku nak update result pasal hasil yg aku tunggu tunggukan.
Korang stay tune okayy ? Assalamualaikum :)


You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D