#300 - Hapyy Birthday Mubarak Abu Mansor

10:41 PM

Assalamualaikum, heiyoo aq malas sngt nak menaip so tengok jelahh gambar gambar nie. Actually today is Mubarak Abu Mansor Birthday, nothing that i can gave to him but lepak with him is the gift kowt ! okayy kowtt lahh kan ? Bosan je mcm hari2 biasa kan ? but then nak buat pe, okayy aq mmg xreti pown nak surprise org =.=''




Happy Birthday Mubarak Abu Mansor, may your day full with happiness for the rest of your life ! *ehh mcm sama wish dekat FB lah ! bhahhaha. Aq harap persahabatan kite kekal sampai bile2, even masing2 banyak perubahan but then aq terima sebagai perkara biasa. Manusia berubah dari masa ke semasa. Yelahh nanti TAK maju plak negara kan ? haha melarat plak jauh nye wish aq nie kan ?

Okayy fine aq nak mnx maaf kalau selama nie ade buat salah ke hape ke, hope xmakan Dayam *bak kata Cik Qyra lahh ! Jgn simpan kalau xpuas hati okayy ? Hope kau semakin hensem mcm Bruno Mars ! Bhahaha perasan lettew ! puihhhh perasan nak jadi Bruno konon ? Aq sepak kau masuk tasik Polo tu nanti ! haha okayy fine. Again Selamat Hari Kelahiran Sahabat !! :D

*aq terasa hadiah kali nie aq kasi edit blog free tuk kau Barak ! sbb kalau yg lain aq amek upah tau ? Rm25 gitoo :)

Semoga hidup kau dirahmatiNya :')

You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D