New Year !

10:30 AM

Assalamualaikum semua, okay 1st of all nak cakap lama giler xupdate ! HAHA malas okay malas !
Last entry tu pown just gambar je bnyk ! Sepupu kawen aku plak yg melebih ! haha :)
Today nak merapu ape yg jadi selama aq malas nak update nie ! haha bnyk cter weii !

Dah masuk tahun baru kann ? Hari kedue baru aq nak update ! Almaklum lahh ! 
Sambut New Year dekat kampung halaman. hehe ^__^ so xde lahh masa nak update
*padahal mmg malas pown ! Alasan plak yg aq kasi ! heuww heuuww ! Okay nak cerita !

Masa dapat duit PT ! Okay aq eksited sngt ! kann aq nak beli BB ? Okay now ! 
Aq dah dapat apa yg aq nak ! Alhamdulillah wei ! Aq jerit2 kat kedai tu ! Sakai.
Seriously mcm xpercaya BB dah jadi hak milik kekal aq ! Syukur weii ! :)
Aq beli bebetul hujung tahun., haha bergaya aq tahun depan ! *2012

Okay dah stop merepek bahagian situ, nanti panjang berjela xabis ! haha. 
Sekarang enn dah sem 2 ? jadual pack nak mampos weii ! kelas sampai petang ! 
Nasib baik xde malam, haha kalau malam aq xtau lahh kann. Sem nie ramai yg kelas malam.
Kesian ouh dorng. berturut2 plak tu. Ishh2 aq bersyukur Jabatan aq xde kelas malam :)

Assignment dah mule belambak balik, lagi jarang lahh aq update blog enn ? nie pown
Dok tangguh2 ! ade 2 assignment nak anta tapi lek wat peace je aq nie ! haha
Dah 2 minggu berturut2 kelas isnin xde ! haha minggu lps cuti gak isnin
minggu nie sbb New Year ! haha tapi aq dah biasa bangun awal. So awal ari nie aq bangun okay :)


sebijik lahh BB aq nie 1 haha wane putih okayy :)
suci dah bersih je gituuu ! haha
Okay aq xde idea nak sembang pe lagi, byeeee :)

P/s : Apa nak BB pin ? haha cuba try test cari sendiri lam blog nie :)

You Might Also Like

1 COMMENT

  1. wahhh BB putih ni idaman saya ni :)

    kita dh follow blog awak ye. rajin2 singgalah blog kita plak :))

    http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D