Nak baca ? Silakan :)

12:03 AM

DUNIA ? Sekarang mencabar aq :')
ALLAH bagi dugaan perasaan apa tah,
Yang aq sendiri xfhm tentang aq sendiri.
Okay korng fhm ? Better xpayah fhm.
Sbb aq pown mcm xfaham sangat perangai aq nie :)

Sekarang aq ada family baru ! Aq happy sampai lupa masalah sendiri,
It's heaven sngt rasa kasih sayang by family :)

Ade lagi bukan nie je :)

Perasaan aq tengah berperang, entah lahh nak mempertahan kan apa.
Aq pown keliru semua nye yg jadi,
Serba serbi xkena, serba serbi ada yg salah.

Hidup mcm sesorng, entah xde yg peduli.
Kecuali yg betul2 amek kesah especelly kawan2 lah kan ?
I love THEM ! No matter what happens !

Ade plak yg terus mcm nak jauh, entah aq sendiri xfhm.
Ade salah maafkan okay ? Mybe xde niat.

Pulak sorng nie mcm bagi harapan, entah lahh BODOH ! 
Ehh bukan kau tapi aq yg bodoh, hehh senang2 nak serah hati kau !
Haha gelak jelahh, even menjerit dlm hati nie.

Okay sebenarnye bnyk maksud tersirat, spe yg tau amat memahami aq ! 
GREAT boleh geng ! hee :D
Okay done aq merepek ape tah tentang life aq sekarang.
Not so much tapi at least ade lah sikit, byee :)


You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D