Tempahan Edit Blog

10:56 AM


Assalamualaikum,

      Lama tak menjengah ke sini even dah tamat diploma. hehe bz bnde lain pulak. Now dah officially jadi penganggur aka tanam anggur. Alaaa sejujurnya bosan, tapi tapi tapi. Dalam otak masih nak sambung ke degree pulak. Tak nak kerja lagi even kalau nak sambung pun bulan 9 nanti. Boleh je kan kalau nak keje ? Huaaa tapi maaf mind set dah nak ke degree bukan kerja.

      Tapi kerja2 mengedit blog nie masih dijalankan, alhamdulillah baru nie dapat jugak edit satu blog baru. Sangat puas hati dengan kerja sendiri sebab agak lama jugak tinggalkan photoshop nie, haha maklumlah final sem lepas. Rasanya qiela nak ambil tempahan edit blog je buat masa sekarang. Sebab mmg tak minat nak masuk alam pekejaan lagi. 



      Nah spe nak tgk latest hasil kerja qiela yg belom lagi mahir click gambar tu. Qiela akan bukak tempahan dan pastinya harga sngt reasonable. Dari qiela duduk duduk je dekat rumah at least kalau amik tempahan boleh luang kan bnyk masa nanti. So sesiapa nak guna perkhidmatan qiela boleh click sini utk inbox okayy ? Adiossss ......


You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D