Berwajah Baru

2:18 PM

Heii heii salam weekend untk semua readers, apa khabar ? hehe Alhamdulillah Qiela sihat2 sahaja tapi asyik selsema disebabkan oleh duduk dalam opis yg sejuk. hahaha Mcm mana lahh nak duk keje nanti =.=''

Nampak tak perubahn in my blog ? Yes the blog that i've been dreaming all this while ! Akhirnya berjaya buat dengan tangan sendiri, actually nye si Nawrah nie suruh aku edit blog die minggu lepas. And dengan xde keje pegi lah try and error semua. Alhamdulillah menjadi !

Then now baru berkesempatan nak buat utk blog sendiri, hahaha and now im lovin it ! Qiela happy is Qiela ^__^

So spe2 rasa nak tempah or nak header jom order now ! Can contact me at inbox fb okay ? Arigatoooo gozaimasss *betul ke ? hahaha tibai jelahh. Okay selesai utk hari nie. tq......

*click nama si Nawrah nie kalau nak tgk 1st hasil dari Qiela :)

You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D