Tempah header and edit full blog ^__^

9:45 PM

Assalamualaikum semua, okayy entry nie dibuat khas untuk org yg memerlukan pertolongan dlm bab mengedit blog kayy ? Semua org bermula dari bawah kan ? So do me, alhamdulillah dpt sambutan oleh rakan2 yg melihat sendiri karya diri ini *cewahh* Even xsehebat mana2 blogger yg edit blog tp alhamdulillah ada yg menerima.

So nak kasi tau, aq ade buat tempahan utk HEADER ngan EDIT FULL blog ! ^___^
Harga berpatutan lahh bagi aq sbb as a student bnyk commitment kan ? hehe

HEADER = Rm3.00 *boleh mnx apa2 design korng nak but aq xpro lagi, simple senang*
FULL BLOG = Rm25.00 *yg nie pown leh mnx apa2 yg korng nak, nk serahkan 100% pown boleh*

Okayy utk full blog aq edit, aq akan letak Header, Footer, and ubah gadget2 korng jadi lagi lawa ^_______^
Setakat nie dah ade 2 blog aq buat edit full, alhamdulillah satu dah selesai, satu lagi in progress.
So jgn lepaskan peluang nie kayy ? sbb skrg nie makin ramai buat tempahan mcm nie kan ?
Pilih lahh yg terbaik utk mencerminkan kekemasan blog korng ^___^

Utk tempahan korng leh inbox FACEBOOK aq, Inbox je kayy ? kalau nak add pown boleh :)

Seelok elok nye kalau korng nak tempah make sure pada hujung minggu kayy ? tu pown kalau nak cepat sbb hari biasa jadual full with Class ^__^

Nak tgk blog mana yg aq dah edit ? sile2 scrool pegi dekat sidebar tu tgk kayy ?

Header plak korng leh tgk dekat FACEBOOK NIE ^___^

Even I know I'm not perfect like others, at least I'm trying :')

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D