Mulut Murai mcm longkang !

1:20 AM

Assalamualaikum, mungkin no more kisah kita kat dlm blog tu dah. Since dah privatekan terus dekat semua, dgn awak2 sekali saya block kan. Nevermind luahan hati saya dekat sini jelah, ouhh mulut murai ! Aq nak tukarkan mulut kau jadi mulut tempayan boleh ? Supaya aq boleh tutup mulut kau ! Grrr tolong ahh xkemana hidup kau kalau terus bawak mulur murai kau tu weii.

Maaf lahh mungkin entry kali nie aq nak mencarut suke hati mak aq je kowt, okayy mungkin mengikut kepala hotak aq yg tgh serabut nie lahh. Ouhh spe2 yg mulut murai tu tolong lahh jadi mulut tempayan supaya mudah bagi aq menjalankan tugas aq nie kayy ? Nak seletape payah ! grrr >_<

Manusia2, xpenah lepas dgn perasaan hasad dengki kan ? Tak boleh nak tgk org lain bahagia langsung ! Ade je kaki tu mcm mnx nak kene tempangkan ! *ade yg terasa x?* grrr mampos hang lerr nk terase ke idok ke, hak hang lahh sbb aq pown xtau spe yg mulut mcm murai tu ! Bhahaha sbb aq nie jenis dah malas nak gaduh mcm budak kekecik bagai lah.

Tuihh hang spe yg mulut murai tu kayy ! Even aq xtau spe pown org tu, tp sbb kau kacau kebahagiaan aq nie ! Grrr hang boleh main jauh2 dokk ? Rimas dowh ade org kaki mengampu nie, ape yg xpuas hati ngan aq xtau lah. Aq xkenai hang, hang xkenai aq. So pe masalah hang ngan aq nie ? Eee kalau dpt kau aq hentok2 kepala aq kat dinding sbb nyesal kenal kau ! HAHAHA ! :D

Okayy lahh, kalau terasa lah diri tu yg sedang membaca nie, tolong ahh STOP make a story ! Let me happy with the way I am okayy ? Tak perlu mengadu domba bagai lahh, we'll see who will win kalau kau terus nak fight kasi kteorng goyah ! See the leg lahh kalau kau nak fight kan ? Aq tunggu lagi lepas nie apa kau nak buat kayy ? Fine dowhh fine, aq akan pertahankan apa hak aq :)

Saya sayang awak tiada tolak banding okay ? :')

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D