My dear Twins :)

5:18 PM

Assalamualaikum, kali nie entry nie bukan untuk my Bie but for my dear twins ! 
FARRAH JULIANA ANIZAN BT MOHD SAINI <----- boleh ler melawat blog die jugak ! :)
 Panjang ennn nama budak nie ?
hahaha nama akak die pown agak panjang jugak but that's not the point I wrote this entry. 
Actually I'm proud with my twins ! You know y ? because she manage to handle her problem !
Even though I know she's lie, but eventually I'm proud ! Die KUAT hadapi dugaan sekarang nie.
Walaupun aku tau die sedih, but die terlalu KUAT nak bagi senyuman dekat orang lain, sentiasa buat org tersenyum ! Okay I've learn how to be STRONG from her okay ! yeahh I did it ! :)


Sayang, sakitkan bila dapat tau kebenaran dah terbongkar. Sbb dah lebih sebulan kan u kene tipu dgn mamat bangla tu ! but I know u akan marah kalau i marah die kann ? U ckp apa ? "bia lah die, I nak tengok die happy" u boleh ckp mcm tu syg ? Okay I know u syg sngt dekat die kan ? I tau sngt sbb bile u gaduh or ada masalah pape u akan chat I kann ? u share semua. I know that my twin ! But please ! die TAK LAYAK buat u mcm nie, ya ALLAH bila I tau u cter mcm tu, I marah sngt2 ! marah okayy ! Sampai hati die buat u mcm nie, padahal u dah tunggu die lama dulu bila die hilang diri. I know u hurt more sayang ! Even u smile pown org tau u tipu ! u pown ckp mcm tu dekat entry u kann ? just now I want u to SABAR ! insyaallah dugaan nie terlalu kecik dan mungkin ada yg lebh besar dari ! Just remember I will always besides u whenever whatever happens to you okayy ? 

Don't worry about hard time because some of the most beautiful things we have in life come from changes and mistakes. :')

p/s : today wait for entry for my hubby okay ? Just now xde cter lagi -___-

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D