tetamu TAK diundang !

7:21 PM


OMG OMG OMG ! blog nie ada STALKER yg TAK DIUNDANG wehh ! wehh KAU KAU KAU, sila lahh shushhh dari blog aku nie. langau betul lahh. nak urung blog aku pahal ? hamboiii sadis bagai erkk blog aku nie ? so what ever lah PEREMPUAN PEREMPUAN diluar sana ! *sape terasa lahh kann ? :)

haha, for you INFORMATION kan perempuan ? aku nie bukan lahh perampas, kau 2 yg TAK pandai nak jaga budak 2 ! then kau nak salahkan aku lahh ? kau 2 yg TERlampau jahat tuk org yg TERbaik ! jgn ckp sbb aku kau break ngan die. fikir salah kau ! apa kau buat dekat die ? jgn sampai aku mention okay ?

ckp budak U kann ? pepandai lahh fikir ye cik kak ? jgn nak menuding jari bagai sampai nak POPULAR kan blog aku nie dalam kalangan KAWAN KAWAN prihatin kau tu okay ? :) aku HARAM kan kau datang blog aku ! cewahhh ! haa kau nak ckp aku GELABAH ? KELAM ? MELUAT ? haa ada aku kesah ke perempuan oii ? nak kutuk aku ? GO ON LAHH ! sbb allah ada balasan tuk semua tu okay ? aku wat lek sap kok lu ! HAHA. terima kasih :)

p/s : siapa makan cili terasa lahh pedas nye erkk ? xde kaitan yg hidup mahupun meniggal dunia ! :D

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D