11 September 2013

10:36 AM


Assalamualaikum,

Ya rabbi malas betul Qiela Azman nak mengupdate blog kesayangan nie.
Maaf blog, kau terabai ! Hehehe bukan ape bila mood ade tu kejap sngt dtg.
Haaa padah lahhh jadinya skrg nie, berhabuk bersawang semua wujud. Sedihnya

Okayy now nak cerita jugak bnde lapuk ! Hhahaha Tak kire nak jugak cerita.

On 11th Spetember hari tu.

Actually that's my bornday yaww, amboii

Tak pernah pun terasa mcm ade yg nak sambut, baik punye plan dorang plan.
Dah nak kantoi tapi buat bodo sbb hari tu mmg aku blank nak mampos woii.
Serious talk bukan sesaje nak jadi blur sampai cenggitu. teruk betul rasa on that day.
Padahal bnyk giler hint yg boleh kantoikan plan tu, 
hahaha biasa birthday girl blur nak mampos !

Memula si Gemok ajak aku keluar, okay lahh jom !
Dengan Asiah n Zara, amboii seronok mkn dekat dataran.
Tapi semacam kelam kabut ajak pg KTM cecepat.

Rupanya ade agenda lain ye ? Okay fine kome !
Nasib baik aku tak menangis je dekat sana, cover malu !
Reramai serbu aku time sesedap lepak ! MALU K MALU ! 

Tq so much guys ! Sbb surprise kan wa ! Sedap kek :)



Tq korang semua ! Much love ! :)

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D