Happy Birthday Abg Ben Ashaari !!

12:40 PM

Today nak buat entri special utk blogger yg bnyk tolong upkan follower den suatu ketika dahulu. Spe tak kenal kan bila den sebut sebut Ben Ashaari ? haaha tipu kalau semua xkenal kan ? grr sumbat dgn kapas hidung tu nanti *ehh ade kaitan ? k abaikan*

Hehe sebenarnya bnyk sngt Abg ben tolong upkan follower Qiela even xde lah sampai beribu follower. Masa dulu2 selalu join segmen yg Abg Ben buat. Sbb tu lah follower boleh naik sampai beratus. Kalau tak mesti baru ciput, sbb den bukan blogger femes. ehehhee :P

Actually hari nie Hari Lahir Abg Ben, haha nasib internet okay nak buatkan entri xtau panjang lebar ke ape ke. Hahaha. Semoga rezeki Abg Ben akan melimpah ruah, selalu bahagia dgn family tercinta. Abg Ben tak mintak hadiah kan ? Cuma mintakkan doa utk kesejahteraan hidup Abg ben. :)

p/s :
Semoga Abg Ben selalu dimurahkan rezeki, sihat selalu. Bahagia disamping keluarga tercinta. Semoga Qhaliff menjadi anak solehah *ehh ni birthday Abg Ben ke Qhaliff ?* hahaha Semoga lps nie bertambah2 rezeki Abg Ben nak belikan Qhaliff iPad Mini, #Ehh Qhaliff lagi. hehe nampak tak Qhaliff lagi pemes ? ehheehe


Last but not least !

 Selamat Hari Lahir Abg Ben Ashaari ! 


You Might Also Like

4 COMMENT

  1. Sama sama ツ
    Selamat hari tua again #ehh hari mude ke ? Ke tua ? Hehe just kidding ╰( ̄▽ ̄)╭

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D