Nasihat sikit :')

12:29 AM

I'am going well this few days ! Just well weekend ! Just the bored weekend at home. Alahaiii makan tdo makan tdo online facebook twitter ! Haa mmg tu je keje aku setiap hujung minggu okay. Asal boring sngt ? Ouhh life aku akan mmg boring bila hujung minggu ! Weekdays full of drama and agenda ! Seriously weekdays sgt bz okayy. Mungkin weekend time merehatkan bdn kann ? wahaha :)

Tujuan entry malam nie terkeluar ? haa mesti ade kan yg aku nak cerita kan ? YES definitely ! Ade cerita aku, mungkin panjang mungkin sekerat aku pun xtau. Tgk kewarasan otak yg tgh ting tong nak masuk tdo ! tapi wajib update sebelum aku lupa isi2 nye di esok hari ! Wahaha ! Gelabah giler ayat -__-

Actually aku ade sedikit nasihat, utk kedua rakan aku. Yang dua2 nye aku sgt rapat lahh, boleh dikata kan okay. Tolong lahh tolong okayy, jaga dia sebaik mungkin ! Please and DON'T ever buat apa yg kau penah buat dekat aku dulu. Aku xlupa semua tu cuma aku simpan. Dia xtau disebalik semua cerita nie, yang tahu cuma kenalan rapat dulu.

Aku bukan lah bz body punye org, cuma aku xnak kawan aku dipermainkan oleh org yg sama. Kalau boleh biar lah kekal bahagia ! Aku sentiasa doakan kebaikan utk rakan2 yg sngt menceriakan hari2 aku ! Jangan berikan harapan palsu dikala sedang bergembira dan musnah kan segalanya dikala kesempitan ! Seriously aku ckp, tolong lahh jaga die dengan baik wahai teman ! Aku sayang korng bedue :)


Tq spe yg sudi nak click kat bawah nie :)

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D