Alhamdulillah Final is okay !

3:11 PM

Alhamdulillah ! Final utk sem2 dah abis ! So lps nie bercuti till bulan July plakk, haha ape nak buat sebulan nie entah ! Yg pasti bulan pertama nie dah diisi dengan baik, cadang nak keje, hmmm tp papa kasi ke pungg ? K fine ! disebabkan lama sangat xdownload movie, dari smlm aq excited mendonlod movie nie haa! Smlm Battleship ! Malam karang insyaallah The Avengers plak ! Lps update nak tgk Battleship ! Hehehe

Selama minggu study nie, mcm2 kerenah ! Haishh kalau nak cerita mmg xmuat, so ringkaskan jelahh kayy ? Nanti aq sajikan korng gambar2 aq masa kat mcd ! Tau xpenting, saje nak tempek sbb nie kan blog aq. Kesah akalau korng xsuke ? keh3 !

Dah bpe hari Heartbeat ade kat sini, boleh ckp setiap hari nak jumpa ! Tapi masalahnye duet xmengizinkan lahh, grrr. Sabar qiela sabar, tahan rindooo awok tu kene biasakan. Nanti die balik JB awok tinggal sesorng sini ! HAHA, haihhh bnyk bende dah kteorng lalui selama sebulan seminggu nie. Alhamdulillah Im happy with Him ! Tq so much dear :)

Okayy done ! Aq nak layan movie sambil mkn nugget ! Keh3. Nite nite *ehh sbb ari gelap time nie !






You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D